Turecký e-shop údajně odhalil další vlastnosti PS5
Novinka Turecký e-shop údajně odhalil další vlastnosti PS5

Turecký e-shop údajně odhalil další vlastnosti PS5

Martin Pritula

Martin Pritula

12
Platformy PlayStation PlayStation 5

Konzole má nabídnout rozšířenou kompatibilitu a displej ovladače.

Reklama

Již nějakou dobu víme, že PlayStation 5 nabídne zpětnou kompatibilitu s předchozí generací. Ačkoliv jsme se při tomto oznámení dozvěděli, že Sony počítá se stovkou titulů, byl tento údaj krátce po jeho zveřejnění dementován a momentálně se dle posledních informací bude jednat o drtivou většinu titulů – tedy přes 4000 her.

Nyní si však jeden z uživatelů Redditu povšiml, že jeden z největších online obchodů v Turecku propagoval na svých stránkách, že PS5 nabídne zpětnou kompatibilitu s PS2, PS3 a samozřejmě také s PS4. Dle této stránky se dozvídáme, že na PS5 poběží jakákoliv hra z daných konzolí. Také zde bylo dále zmíněno, že ovladač DualSense nabídne v místě touchpadu LCD obrazovku a my se tak budeme moci dívat například na mapu přímo na ovladači.

Prozatím se jedná o nepotvrzené informace a například informace o LCD displayi namísto touchpadu zní podezřele – přeci jen nám již byl ovladač představen a o takovéto funkci nepadla ani zmínka, oficiální rendery ovladače display taktéž neodhalily. Že by si tuhle vychytávku Sony až takto pečlivě schovávala?

Co se týče pravdy, není jasné, zda někdo použil velmi staré informace (z doby, kdy byly k dispozici víceméně jen dohady a falešné úniky) nebo naopak velmi nové informace ze zatím nezveřejněných podkladů. Daný obchod s názvem Hepsiburada je však jedním z největších online obchodů v zemi a místní jej považují za tureckou alternativu pro Amazon.

Turecký e-shop údajně odhalil další vlastnosti PS5
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama