Tvůrce God of War pracuje na nové hře
Novinka Tvůrce God of War pracuje na nové hře

Tvůrce God of War pracuje na nové hře

Jan Tomanek

Jan Tomanek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Má se jednat o horor.

Reklama

Nejedná se o nikoho menšího než Davida Jaffeho. Ten stojí za zrodem série God of War a nelze pochybovat, že do herního průmyslu nemálo přispěl. Vše však někdy dospěje ke svému konci a Jaffe v posledních rocích spíš bojuje o úspěch. Jeho PS4 exkluzivita Drawn to Death se setkala s chladným přijetím (viz. naše recenze), což nakonec vedlo až k zavření jeho nezávislého studia. Jaffe se však nevzdává a pod jeho velením vzniká další herní titul. A jsme zvědaví ještě více, když jsme se dozvěděli, že by se mělo jednat o hororový zážitek pro jednoho hráče.

Informací zatím není mnoho. Spíš žádné, až na jeden střípek, se kterým se s námi autor podělil. Mělo by se jednat o něco co jsme ještě neměli možnost vidět. A pojetí příběhu by tak mělo být unikátní. David si však uvědomuje, že s tímhle riskem jde s kůží na trh a ani on sám se neodvažuje říct, jestli budou ohlasy kladné, nebo nikoli. Když dále vezmeme v potaz, že hra je ve fázi náčrtů a celkových konceptů, tak bližší informace nemůžeme v blízké době čekat. Hra zatím nemá ani zdroj financí. Její budoucnost je stále nejasná.

Pokud ale vše půjde podle plánu a hra vznikne, tak je docela dost možné, že se dočkáme menší herní evoluce. I přes nedávná zaškobrtnutí nesmíme zapomínat, že David Jaffe je velmi zkušený, a ne jednou nám dokázal, že hry dělat umí. Nezbývá však nic jiného než mít uši nastražené a sledovat vývoj situace a jak to celé dopadne. Držíme palce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama