Tvůrci Battle Chasers a Darksiders Genesis lákají na další projekt
Novinka Tvůrci Battle Chasers a Darksiders Genesis lákají na další projekt

Tvůrci Battle Chasers a Darksiders Genesis lákají na další projekt

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Představí se koncem roku.

Reklama

Airship Syndicate je americké videoherní vývojářské studio, které ve svém portfoliu má například tahové RPG Battle Chasers: Nightwar či povedené ARPG Darksiders Genesis, kdy sestává z lidí, kteří byli dříve součástí studia Vigil Games, známého právě prvními dvěma díly Darksiders.

Každopádně relativně nedávno tento celek začal lákat na svůj další projekt, a to skrze jejich Twitter.

Na něj totiž sdílel první obrázek z jejich chystaného projektu s kódovým označením Skylight. A jak v příspěvku doplňují, tak Skylight je zároveň i hlavní město ve hře, jehož in-game podobu můžeme vidět právě na zmíněném obrázku, kdy se jedná o fantasy výhled stylově podobný třeba seriálu Arcane, tudíž v něm nalezneme i různé moderní vlivy.

Zároveň s tímto obrázkem také bylo rovnou oznámeno, že k plnému odhalení dojde během letošního udílení cen The Game Awards, které se má uskutečnit 8. prosince.

Nicméně už z dřívějších informací víme, že se bude jednat o online akční hru, v níž si hráči nebudou tvořit svou vlastní postavu, ale budou si vybírat z předpřipravených postav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama