Tvůrci Disco Elysium zřejmě pracují na sci-fi projektu
Disco Elysium Novinka Tvůrci Disco Elysium zřejmě pracují na sci-fi projektu

Tvůrci Disco Elysium zřejmě pracují na sci-fi projektu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Prozrazují to nové inzeráty pro pracovní pozice.

Reklama

Jestli jste doposud nehráli vynikající detektivku Disco Elysium, dovolíme si říct, že máte opravdu velkou mezeru ve videoherním vzdělání, kterou byste měli zkusit zaplnit, jelikož se skutečně jedná o parádní zážitek, který si užijí všichni, kdož vládnou angličtinou (fanouškovská čeština se připravuje, ale vzhledem ke kvantu textů bude její tvorba ještě trvat).

I proto jsme velice zvědaví na to, co nám vývojářské studio ZA/UM přinese v budoucnu, přičemž právě jejich nový projekt díky nedávným inzerátům na pracovní pozice začíná dostávat alespoň lehké kontury.

Z nabídky pozice výtvarníka zaměřeného na prostředí totiž zjišťujeme, že se nejspíše bude jednat o vesmírný sci-fi titul, v němž se podíváme do zcela nového mimozemského světa/světů.

Další inzerát následně prozrazuje skutečnost, že titul zjevně bude běžet na Unreal Enginu 5, tudíž i tento tvůrčí celek opouští Unity a přesedlává ke konkurenci.

Když poté ještě zamíříme do května na pozici specialisty na prodeje a zpeněžení, nalezneme mezi odpovědnostmi maximalizaci a diverzifikaci zdrojů příjmů za plné hry, DLC a live-service obsah, což se ovšem nemusí nutně týkat chystaného projektu.

Na stole navíc je i možnost, že celek pracuje na více projektech zároveň. Nicméně s jistotou nám to ukáže až čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama