Tvůrci Dungeons & Dragons: Dark Alliance chystají další AAA hru
Novinka Tvůrci Dungeons & Dragons: Dark Alliance chystají další AAA hru

Tvůrci Dungeons & Dragons: Dark Alliance chystají další AAA hru

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Opět se bude jednat o titul z vesmíru D&D.

Reklama

Dungeons & Dragons: Dark Alliance je kooperační akcí z dílen vývojářského studia Tuque Games. To však už nenajdete, protože bylo vydavatelem přejmenováno na Invoke Studios a podle všeho pracuje na dalším z projektu z vesmíru Dungeons & Dragons. Tentokrát se má jednat o AAA titul, jenž je vyvíjen na enginu Unreal 5. Do čela společnosti byl postaven Dominic Guay. Tento vývojář má v rámci tohoto průmyslu bohatou zkušenost díky skutečnosti, že byl vedoucím producentem na prvních dvou titulech ze série Watch Dogs.

Pokud přemýšlíte nad tím, jak velký podíl měl na kvalitách předchozího výtvoru tohoto studia, lze říci, že zřejmě minimální, protože se na scéně objevil krátce před vypuštěním Dark Alliance mezi hráče. Přesná podoba jeho budoucího projektu zatím není známa, pravděpodobně se bude jednat o fantasy RPG, na jehož vývoji se má během následujících let podílet až 200 vývojářů. Je tedy možné, že se dočkáme opravdu zásadního titulu, k jehož vytvoření studio Invoke Studios (Tuque Games) původně nemělo dostatek sil.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama