Tvůrci Dying Light 2 plánují navýšit míru hororové atmosféry
Dying Light 2 Novinka Tvůrci Dying Light 2 plánují navýšit míru hororové atmosféry

Tvůrci Dying Light 2 plánují navýšit míru hororové atmosféry

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Noční město bude jen pro odvážné.

Reklama

S očekáváním vyhlížíte nový obsah pro Dying Light 2? Tak to pro vás dnes máme pár detailů kvůli nimž se na novinky budete těšit možná ještě více než dosud. Už za pár měsíců totiž hra dostane obsah mající hráče strašit ještě více než kdy dříve. Ředitel vývoje Tymon Smektała komentoval nadcházející update takto:

"Horor se stal obrovskou součástí DNA Dying Light, takže ho budeme zachovávat jako součást zážitku i nadále. Naše další aktualizace, která je plánovaná na začátek léta, se zaměřuje právě na to - zesilujeme noční zážitek, aby byl ještě děsivější. Doufáme, že se nám podaří vytvořit napínavý zážitek, ze kterého si naši hráči "nadělají do kalhot". Plánujeme vytáhnout všechny trumfy - herní mechaniky, vizuální triky, zvukové lekačky. Připravte se!"

Tvůrci Dying Light 2 plánují navýšit míru hororové atmosféry

Pokud jde o příběhová rozšíření, na které řada hráčů čeká, tak ta mají podle Techlandu dorazit ještě letos. Tedy přesněji řečeno druhé příběhové DLC přidávající do herního světa úplně novou destinaci. Tu tvůrci popisují takto: "nepodobá se ničemu, co jste v sérii Dying Light dosud viděli".

Budoucnost Dying Light 2 vypadá minimálně z toho co autoři prezentují velmi růžově. Tak snad se jim podaří do něj dodat tolik obsahu, jako v případě prvního dílu této povedené značky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama