HITMAN 3 Novinka Tvůrci Hitman 3 ukazují detailní podobu režimu Freelancer

Tvůrci Hitman 3 ukazují detailní podobu režimu Freelancer

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Selhání vám značně znepříjemní život.

Reklama

Hitman 3 se v rámci restartu série odklonil od některých prvků, jež značka během let přinesla. Opustil kupříkladu zcela koncept z Blood Money. Do jisté míry se k němu v budoucnu díky režimu Freelancer vrátí, protože tento roguelike formát přijde konečně se systémem financí, jež bude možné investovat. Během misí budete generovat peníze, s nimiž půjde z dlouhodobého hlediska pracovat a fakticky si tak trošku zlehčovat průchod lokacemi.

Tvůrci Hitman 3 ukazují detailní podobu režimu Freelancer

Akce budete plánovat ve svém sídle, jež zpočátku nebude nabízet moc velké pohodlí. Jakmile však eliminujete několik cílů, začne se plnit výzbrojí a převleky, které půjde následně použít v plnění budoucích úkolů. Primárním cílem slavné 47 se stane eliminace čtyř vůdců zločineckých syndikátů, k nimiž se bude muset vypracovat popravou jejich poskoků, kteří jsou rozmístění v různých lokacích. Zásadní má být studium informací vedoucí k přesnému určení cíle. Když totiž v jedné z misí selžete, přijdete o prostředky a výstroj užitou v akci. Úplný konec celé operace je zpackání finálního lovu na hlavu organizace. Pokud se vám jej nepodaří zlikvidovat, celá kampaň se restartuje.

Režim Freelancer by měl do Hitman 3 dorazit 26. ledna 2023. Pokud si jej však chcete otestovat, můžete zkusit své štěstí v rámci uzavřeného testu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama