Tvůrci Overwatch 2 se chystají více komunikovat
Overwatch 2 Novinka Tvůrci Overwatch 2 se chystají více komunikovat

Tvůrci Overwatch 2 se chystají více komunikovat

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři si podle všeho uvědomují svou chybu.

Reklama

Třetí sezóna se pomalu ale jistě blíží do Overwatch 2, který obohatí o řadu novinek. Upraven má být formát kompetitivního režimu nebo systém odměn, jenž je dlouho trnem v oku řady hráčů. Samotné změny dosud nebyly příliš komentovány, což však chtějí tvůrci podle aktuálních tweetů Jareda Neusse reagujících na jednoho z komunitních tvůrců změnit, protože si sami dobře uvědomují, že jejich přístup k hráčské obci nebyl zcela ideální.

Vývojáři mají dlouhodobě v plánu upravit formát komunikace tak, aby se cítila ve středu dění. Připravovány jsou týdenní až dvoutýdenní blogy, v jejichž rámci budou komunitě neustále proudit nové informace o stavu hry a inovacích, jež do ní zamíří. Kdy budou tyto myšlenky realizovány je aktuálně otázkou. Jisté je pouze to, že Season 3 k nám dorazí už v následujících týdnech, takže není zcela vyloučeno, že během této doby dojde i k realizaci blogů prezentujících otevřeně stav Overwatch 2 světu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama