Sonic Frontiers Novinka Tvůrci Sonic Frontiers přichází s přehledem herních prvků

Tvůrci Sonic Frontiers přichází s přehledem herních prvků

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nabídnuty vám tu budou dva diametrálně odlišné světy.

Reklama

Sonic Frontiers je v rámci série revolučním počinem, který má rozhodně možnost značku jako takovou značně posunout kupředu. V aktuálně vypuštěném přehledu nám tvůrci ukazují, jak moc přelomové toto dílo bude. Před hráče budou postaveny dva odlišné světy. Na jedné straně bude destinace Cyber Space. Obří město plné nepřátel, kteří modrému ježkovi půjdou po krku. Druhým místem, kam vyrazíte, se stane Starfall Islands. Podle toho co vývojáři ukazují, se má jednat o opravdu gigantický svět, jenž bude složen z řady odlišných biomů, v jejichž škále nebude scházet pustina, ani deštěm zkrápěné travnaté pláně.

Zásadní bude při hraní Sonic Frontiers vaše schopnost přizpůsobit se. Nic tu nebude nalajnováno, takže se k penízkům jen tak nedostanete. Zajímavě působí díky vylepšenému soubojovému systému bitvy s bossy, nebo řešení hádanek. Jediné na co může tento kousek dojet, je rozsah světa. Ale s tím se snad autoři ještě poperou. Sonic Frontiers vychází už 8. listopadu 2022 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama