Tvůrci The Lord of the Rings: Gollum se omlouvají za stav své hry
The Lord of the Rings: Gollum Novinka Tvůrci The Lord of the Rings: Gollum se omlouvají za stav své hry

Tvůrci The Lord of the Rings: Gollum se omlouvají za stav své hry

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Váží si pochopení hráčů.

Reklama

The Lord of the Rings: Gollum se stal největší katastrofou letošního roku. Bylo tím pádem jen otázkou času, než tvůrci přispěchají s omluvou a nyní jí tu skutečně máme. Z prohlášení vyplývá leccos. Z pokání je však jasné, že si svou chybu dobře uvědomují, a aktivně chtějí svůj The Lord of the Rings: Gollum zlepšovat:

"Vytvořit příběh se Středozemí jako naším hřištěm pro nás bylo tou největší ctí - a také největší výzvou, které jsme dosud čelili. V Daedalicu chápeme, že úspěch hry závisí na radosti a spokojenosti jejích hráčů. Upřímně si vážíme vaší zpětné vazby a aktivně nasloucháme vašim hlasům, čteme vaše komentáře a analyzujeme konstruktivní kritiku a návrhy, které jste nám poskytli. Náš vývojářský tým pilně pracuje na odstranění chyb a technických problémů, které mnozí z vás zaznamenali. Jsme odhodláni poskytnout vám opravy, které vám umožní užít si hru naplno. Ještě jednou se omlouváme za způsobené nepříjemnosti a oceňujeme vaše pochopení v tomto období."

Tvůrci The Lord of the Rings: Gollum se omlouvají za stav své hry

Jak upozorňuje jeden z komunitních tweetů, autoři The Lord of the Rings: Gollum se zařazují tímto krokem mezi řadu dalších tvůrců, jimž se start jejich díla úplně nepovedl. Zatímco u jiných projektů byla ve hře jistá šance na zlepšení, v tomto případě se i přes tvrzení vývojářů nedá příliš počítat s tím, že by se jejich výtvor dostal na vrchol. Chyb strhávajících jej do hlubin průměru je totiž příliš mnoho. Minimálně technická stránka však zlepšena býti může.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama