Tvůrci trilogie Mass Effect spekulují o dalších dílech a jejich hrdinech
Mass Effect: Andromeda Novinka Tvůrci trilogie Mass Effect spekulují o dalších dílech a jejich hrdinech

Tvůrci trilogie Mass Effect spekulují o dalších dílech a jejich hrdinech

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

72

Možná se dočkáme dílu, který bude popisovat působení Garruse v C-Sec. Ve hře je ale i brutální boj v podání Grunta.

Reklama

Jak jste možná již slyšeli z úst (twitteru) Casey Hudsona, BioWare už nechce pokračovat ve vyprávění příběhů velitele Sheparda. Nicméně v posledním čísle magazínu OXM diskutovali tvůrci série nad dalšími možnostmi.

Očividně nejoblíbenější postavou je Garrus a to i přes jeho slabost pro kalibrace. Casey Hudson zmínil možnost, že by hra popisovala jeho působení v C-Sec. Taktéž Dusty Everman by rád viděl další příhody tohoto hrdiny, který je poněkud zastíněn Shepardem. Naproti tomu Preston Watamaniuk by raději viděl ve hře Grunta a celkově hratelnost orientovanou na brutální boj.

Scénárista hry Mac Walters se naopak nemohl rozhodnout a zmínil jména Aria, Záhadný (Illusive Man), Kai Leng, atd. (poznámka: příhody Záhadného jsou hodně popsané v knihách a komiksech). Na závěr Mac zmiňuje prequel umístěný v období války Prvního kontaktu (kvůli kterému záporák prvního dílu Saren nesnášel lidi). Mike Gamble by se pak raději více věnoval Javikovi, jedinému Protheanovi v galaxii.

V rozsáhlém retrospektivě na šesti stranách dále tvůrci zmiňují, že chtěli do trojky sekvenci, kde by hráč hrál za kvarianského vědce před Talinou misí, či za kolonistu na Horizonu před útokem Kolektorů. Taktéž třeba původně chtěli dát Shepardovi do party nějaké mimozemšťana nehumanoidního tvaru. Ale náklady na úpravu hry a tvorbu animací by byly příliš vysoké.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama