Two Point Hospital vyšel na konzole
Two Point Hospital Novinka Two Point Hospital vyšel na konzole

Two Point Hospital vyšel na konzole

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Lečte kuriózní nemoci za pomoci vašeho gamepadu.

Reklama

Jen málo nadšenců do tycoon her nezná či neuznává legendární titul Theme Hospital. Tato výborná záležitost, která poprvé spatřila světlo světa v roce 1997, učarovala nemalé množství hráčů (i příležitostných) a v průběhu času se stala modlou tohoto žánru. Proto není divu, že se někteří tvůrci z původního Bullfrog Productions rozhodli, že založí Two Point Studios a vrhnou se do tvorby duchovního nástupce své asi nejoblíbenější hry.

Two Point Hospital následně vyšel v roce 2018 pro PC a ačkoliv při svém vydání trochu trpěl na poměrně plochý obsah, stále se jednalo o velmi zábavnou odpočinkovou věc. Opět jsme vedli nemocnici, léčili pacienty s prazvláštními chorobami a přitom se snažili upravovat rozpočet tak, abychom přitom všem nezkrachovali. Přítomnost taktéž hlásil i ikonický humor a nadhled.

A nyní si všechny tyto strasti a slasti spojené s řízením nemocnice mohou vyzkoušet i hráči na konzolích, jmenovitě na PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch, jelikož právě na tyto platformy včera hra vyšla.

Two Point Hospital pro konzole zakoupíte na Xzone.cz za 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama