Ubisoft bombarduje hráče skrze email, aby pokračovali v hraní Far Cry 6
Far Cry Novinka Ubisoft bombarduje hráče skrze email, aby pokračovali v hraní Far Cry 6

Ubisoft bombarduje hráče skrze email, aby pokračovali v hraní Far Cry 6

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dostanete provokativní zprávu od samotného Antona Castilla.

Reklama

Pokud jste si zakoupili Far Cry 6, ale hru na nějaký čas odložili, tak vám možná začaly chodit emaily od Ubisoftu, ve kterém se vás vývojáři/marketingové oddělení snaží formou hlavního záporáka Antona Castilla přesvědčit, abyste v hraní pokračovali.

Zpráva začíná různými variantami úvodního pozdravu, kde vás El Presidente například ironicky až posměšně informuje, že pod jeho správou a bez vaší přítomnosti je Yara v dobrých rukou. Kromě tohoto lehce provokativního úvodu email nabízí pohled na různé statistiky, které obsahují počet odehraných hodin, zabitých nepřátel nebo nasbíraných zbraní.

Podobné zprávy bývají poměrně běžné u multiplayerových her. V případě singleplayerových titulů však na tento typ emailů úplně zvyklí nejsme. Jak navíc upozornil magazín Kotaku, emaily opakovaně nechodí pouze hráčům, jež ve Far Cry 6 strávili krátký čas a odložili ho na delší dobu. Zprávy dostávají rovněž lidé, kteří ve hře utopili třeba přes 30 hodin, což je interval, za který lze titul kompletně dohrát.

Poměrně zvláštní způsob Ubisoftu, jak motivovat hráče k dalšímu hraním, proto ve výsledku působí spíše jako otravný spam. Ačkoli se to může zdát v tuto chvíli jako maličkost, kterou lze částečně vyřešil odhlášením z newsletteru, tak by si asi nikdo z nás nepřál, aby intenzita podobných emailů v případě Ubisoftu a jiných vydavatelů překročila nějakou únosnou mez a stala se pravidlem.

Krabicová verze Far Cry 6 je k dispozici v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama