Ubisoft by rád vydal Assassin’s Creed: Unity na všech platformách současně
Novinka Ubisoft by rád vydal Assassin’s Creed: Unity na všech platformách současně

Ubisoft by rád vydal Assassin’s Creed: Unity na všech platformách současně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

55

Pravděpodobně bude porušena tradice opožděných vydání Assassin’s Creed na PC.

Reklama

Pokud patříte mezi ty hráče, kteří těžce nesli to, že Ubisoft pravidelně vydával nové díly Assassin’s Creed na PC třeba i měsíc po konzolích, následující zpráva vás potěší. Dle slov producentky Lesley Phord-Toy totiž nadcházející díl, Unity, dorazí na všechny platformy současně. Minimálně si je tím Ubisoft téměř jistý.

,,Vždy se snažíme hry vydat na všechny platformy současně. Nenesu žádné zprávy týkající se konkrétně PC verze, ale pokud vím, soustředíme se na všechny tři hlavní platformy (Xbox One, PS4 a PC). Zatím jsem o žádných jiných plánech neslyšela,” prozradila pro Rock Paper Shotgun.

,,Může to být pořádná výzva. PC má spoustu různých kombinací hardwaru, kterým se nemůžete úplně přizpůsobit. Co se týče konzolí, vždy přesně víte, co najdete v krabici. Každý hráč má stejný kus hardwaru a pravidelné updaty firmwaru zajišťují, že má každý prakticky identickou konzoli jako ostatní. PC nejsou zdaleka tak konzistentní. Kvůli tomu může být velice složité a náročné zajistit plnou podporu všech různých sestav. Jak už jsem řekla, Ubisoft byl obvykle při vydávání her velice úspěšný, takže doufám, že se nám stejného výsledku podaří dosáhnout i u Assassin’s Creed: Unity," dodala.

Pokud vše půjde podle plánů Ubisoftu, pokračování asasínské ságy se na všech zmíněných platformách dočkáme 28. října tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama