Ubisoft chystá novou hru Eagle Flight pro virtuální realitu
Eagle Flight Novinka Ubisoft chystá novou hru Eagle Flight pro virtuální realitu

Ubisoft chystá novou hru Eagle Flight pro virtuální realitu

ElementGamer

ElementGamer

33

Nejen pro PS VR, ale i pro PC.

Reklama

Společnost Ubisoft po oznámení z minulého týdne zveřejnila tiskovou zprávu, která obsahuje další detaily o připravovaném titulu Eagle Flight. Dnes jsme se dozvěděli, že hra nebude určena pouze pro PlayStation VR na PS4, ale rovněž bude podporovat Oculus Rift a HTC Vive na PC. Vyjít by měla v průběhu příštího roku a umožní hráčům proletět se v kůži orla nad Paříží a prohlédnout si ikonická místa 50 let poté, co město opustili lidé.

„Příroda si vzala město zpět,“ dodávají vývojáři. Hrát budete moci v singleplayeru nebo v multiplayeru pro šest hráčů a vybrat si ze dvou módů.

Původní zpáva

Mnoho lidí zastává názor, že VR není určeno vyloženě na hraní. Tyhle předsudky chce ze stolu smést právě Ubisoft, který kutí hru Eagle Flight, ve které si prohlédneme a prozkoumáme město z pohledu orla. Dokonce nás neminou ani světové památky jako Eiffelova věž nebo katedrála Notre Dame.

Hra se malinko podobá Assassin’s Creed, hlavně co se týče orlího zraku a podobného zasazení. Uvidíme, jak si s tímhle vším Ubisoft poradí a zda nám dokáže, že virtuální realita opravdu stojí za to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama