Ubisoft Forward - letní herní show Ubisoftu
Novinka Ubisoft Forward - letní herní show Ubisoftu

Ubisoft Forward - letní herní show Ubisoftu

Johny

Johny

Náhrada za chybějící E3 konferenci Ubisoftu byla oznámena.

Reklama

Jedním z velkých světových vydavatelů her, který každoročně na E3 mívá svou vlastní konferenci, je francouzský gigant Ubisoft. Do teď jsme netušili, kdy se kvůli řádícímu koronaviru dočkáme náhrady za zrušenou prezentaci na E3 anebo zda se ji letos vůbec dočkáme. Naštěstí Ubisoft oznámil "Ubisoft Forward".

Ubisoft Forward bude, tak jako například Night City Wire, digitální akce, nejpravděpodobněji živý stream, kde Ubisoft slibuje, že hráčům dodá: "exkluzivní herní novinky, nová odhalení a více."

Pokud čekáte na gameplay, ten pravý gameplay, z nového Assassin's Creed Valhalla, nebo jste zvědaví na Gods & Monsters, Beyond Good and Evil 2, Watch Dogs: Legion nebo taneční představení nového Just Dance, tenhle event byste neměli minout. Třeba se dočkáte.

Ubisoft Forward je naplánovaný na 12. července a započne v 21:00.

Předtím se ale novinek od Ubisoftu dočkáme ještě v červnu. IGN aktualizovalo program akce "Summer of Gaming", kde se nově objeví Blizzard, Ubisoft a Xbox. Kdy přesně tato akce probíhá, se můžete dovědět v našem starším článku, kde jsme se této a některým dalším velkým herním akcím věnovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama