Ubisoft investuje do marketingu Star Wars Outlaws rekordní částku
SW: Outlaws Novinka Ubisoft investuje do marketingu Star Wars Outlaws rekordní částku

Ubisoft investuje do marketingu Star Wars Outlaws rekordní částku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Propagace bude stát více než u sérií Assassin's Creed a Far Cry.

Reklama

Ubisoft nás v poslední době zásobuje různými materiály z blížící se akce Star Wars Outlaws, za kterou stojí autoři série The Division ze studia Massive Entertainment. Naposledy jste například prostřednictvím magazínu IGN mohli zhlédnout více než 10 minut dlouhé záběry z hraní, které ukazují pasáž z planety Tatooine. Ukázka se ale dočkala spíše rozporuplných reakcí. Část hráčů si stěžovala celkově na nepříliš přesvědčivou grafiku v čele s kvalitou textur, efektů i jednotlivých animací.

Zástupci Ubisoftu každopádně již dříve potvrdil formální dokončení hry, takže je případný odklad v tuto chvíli nepravděpodobný. Další zajímavá informace vyšla najevo z nedávného kvartálního hovoru vedení společnosti s investory, ve kterém šéf Ubisoftu Yves Guillemot prozradil, že vydání hry bude předcházet vůbec největší marketingová kampaň v historii francouzského vydavatele. Je tedy zřejmé, že Ubisoft samotné hře a jejímu spojení se silnou značkou Star Wars opravdu věří.

Vzhledem k nepříliš úspěšným finančním výsledkům v minulých letech, které se výrazně podepsaly také na hodnotě akcí společnosti, by nějaký větší komerční úspěch Ubisoft opravdu potřeboval. Kromě Star Wars Outlaws má tradiční vydavatel pro letošek v plánu také uvedení neméně očekávaného nového dílu série Assassin's Creed s podtitulem Shadows. Star Wars Outlaws vyjde 30. srpna na PC (Epic Games Store) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama