Ubisoft má mít ve vývoji dvě hry ze série Far Cry – sedmý díl a multiplayer
Far Cry Novinka Ubisoft má mít ve vývoji dvě hry ze série Far Cry – sedmý díl a multiplayer

Ubisoft má mít ve vývoji dvě hry ze série Far Cry – sedmý díl a multiplayer

Filip Svoboda

Filip Svoboda

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Mohli bychom se podívat na Aljašku.

Reklama

Ubisoft má v současnosti pracovat hned na dvou nových přírůstcích do série Far Cry. Alespoň to tvrdí zdroje magazínu Insider Gaming a novináře Toma Hendersona. Podle nich se chystá jak plnohodnotné pokračování, tak samostatný multiplayerový titul.

Původně mělo jít o jedinou hru s označením Talisker, ve které by byly zastoupeny obě složky. V tuto chvíli by ale mělo skutečně jít o dva projekty – singleplayerový Project Blackbird a multiplayerový Project Maverick. K rozdělení mělo dojít s odchodem kreativního ředitele Dana Haye loni v listopadu.

Přestože jsou informace velmi útržkovité a především Project Maverick měl projít mnoha iteracemi, Insider Gaming usuzuje, že půjde o střílečku zaměřenou na extrakci s mechanismem permadeath nebo systémem zakázek. Insider Gaming má mít k dispozici screenshoty ze hry, které to potvrzují. Situován by měl být do aljašské přírody. Na Aljašku jako na jedno z možných zasazení poukazoval taky průzkum, který Ubisoft nechal zhotovit v roce 2015.

O Far Cry 7, jak můžeme prozatím o pokračování zavedené série referovat, příliš nevíme ani z anonymních zdrojů. Dá se spekulovat, že vzhledem ke společnému původu obou projektů by mohlo sdílet prostředí s projektem Maverick. Ubisoft se k informacím odmít vyjádřit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama