Ubisoft měl zrušit pokračování Immortals: Fenyx Rising
Novinka Ubisoft měl zrušit pokračování Immortals: Fenyx Rising

Ubisoft měl zrušit pokračování Immortals: Fenyx Rising

Filip Svoboda

Filip Svoboda

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Značka není dostatečně silná.

Reklama

Podle zdrojů magazínu VGC měl Ubisoft dříve v červenci zrušit vývoj sequelu pro akční adventuru Immortals: Fenyx Rising. Práce na hře měly být v rané fázi v quebeckém týmu, který dělal i první díl a před ním Assassin's Creed Odyssey. O ukončení vývoje měly rozhodnout přetrvávající potíže s etablováním značky.

Ubisoft má přesouvat své síly do zavedených značek, převážně série Assassin's Creed, v rámci níž má chystat jedenáct nových her. Prodeje Immortals: Fenyx Rising podpořily hlavně slevové akce, přesto s nimi nebyl vydavatel zcela spokojen.

Immortals měli být novou velkou značkou Ubisoftu, která zavede po Řecku hráče do dalších koutů světa a provede je řadou mytologií. Už v jednom z rozšíření představili vývojáři nového hrdinu i prostředí – vypravili jsme se do Číny. Teď se ale zdá, že alespoň prozatím se plány na velkolepou sérii odkládají.

„Menší, jednodušší, ale skvěle vybalancovaná a milá hra pro celou rodinu. Navíc s povedeným českým překladem.“ Tak jsme označili převážně kladně hodnocený titul v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama