Ubisoft na E3 2014: asasíni, hackeři, závody, postavičky
Novinka Ubisoft na E3 2014: asasíni, hackeři, závody, postavičky

Ubisoft na E3 2014: asasíni, hackeři, závody, postavičky

Redakce

Redakce

8

Assassin’s Creed: Unity, Watch Dogs, The Crew, The Division, Far Cry 4, Rayman, Valiant Hearts, Ghost Recon, Rainbow Six.

Reklama

Přehled novinek týkající se konzolí PlayStation a Sony. Zpravodajství budeme postupně doplňovat, aktuality naleznete na homepage Zing.cz.

PlayStation na E3 2014: Přehled novinek, videí a odhalení

Xbox na E3 2014: Všechny novinky na jednom místě

EA na E3 2014: Vše co víme na jednom místě

Poslední aktualizace: 10. června, 03:06

Rainbow Six se vrací v plné parádě

Zapomeňte na oznámený Rainbow 6 Patriots z roku 2011, Ubisoft hru kompletně přepracoval a dnes na tiskové konferenci v rámci E3 představil Rainbow Six Siege, který má nastavit novou laťku hraní multiplayeru.

Jde o nový díl uznávané first-person střílečky od studia Ubisoft Montreal pro PC a novou generaci konzolí na rok 2015. Celý titul je inspirován reálným bojem proti teroristům z celého světa. Siege vás zavede přímo do této problematiky, v níž v kůži zásahové jednotky budete zachraňovat rukojmí nebo naopak se snažit eliminovat zásahové komando.

Jak se sami můžete přesvědčit níže v gameplay záběrech (5 proti 5), Rainbow Six Siege bude klást velký důraz na taktiku. Uspějete pouze s dobře sehraným týmem, který bude postupovat přesně tak jak si představuje velitel zásahu.

Z videa zaujme nejen samotný gameplay a taktika hráčů, ale rovněž zničitelné prostředí.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege běží na enginu Anvil Next (používá ho i nový Assassin's Creed: Unity). Je však vylepšen o nové možnosti, které umožňují velmi detailní demolici prostředí - díry ve stěnách, vykopnutí dveří a rozbití oken, podlahy nebo stropů pomocí výbušnin nebo brokovnice.

Far Cry 4 střílí po civilistech v Himalájích

Spekulace se potvrdily a my jsme nepřišli zkrátka, ani co se Far Cry 4 týče. Na různé informace teď Ubisoft navázal ve své konferenci na E3 a ukázal vůbec poprvé hru v pohybu.

Nejednalo se však o klasický gameplay, ale o prostou ukázku úvodu hry, kdy se hlavní protagonista setká s antagonistou. In-game záběry jsou i přesto působivé, neboť ukazují i něco z nového, neotřelého prostředí Himalájí.

Kdo si myslel, že ve ztělesněném zlu už se Ubisoft nepřekoná, toho čeká možná milé, možná nemilé překvapení. Po šíleném Vaasovi se Ubisoft vytasil s ještě praštěnějším týpkem, jehož účes jakoby z oka vypadl šílené asijské popstar.

Úvodní sekvence hry navíc potvrzuje, že by měl být hlavní hrdina nějak spřízněn se záporákem, který hráče evidentně poznává a přímo upozorňuje na nastávající spolupráci.

Více o atmosféře se dozvíte ze zmiňované ukázky. Já jen doplním, že Far Cry 4 vyjde letos 18. listopadu na PC, PS4, Xbox One , X360 a PS3.

Demonstrace singleplayeru Assassin’s Creed: Unity

Na podvečerní záběry z tiskové konference Microsoftu konečně navázal i Ubisoft a předhodil nám, hráčům, gameplay záběry z nového Assassin´s Creed. Na rozdíl od první ukázky je ale tahle o poznání tradičnější a nabízí průchod čistě singleplayerovou misí.

Na videu nejvíce potěšila nádherně vyvedená Paříž se svými gotickými dominantami. Série vůbec pokročila hlavně technicky a další z překvapení, nádherně rozanimovaný dav, je jen třešničkou na dortu. Hlavní hrdina se hýbe neskutečně plynule a oproti poslednímu AC v tomto ohledu hra evidentně opět pokročila.

Herně se záběry nesou spíše v duchu tradice Assassin´s Creed. Zase sledování, zase šplhání, zase mordování. Klasickou formuli tedy Unity asi nenabourá a bude sázet spíše na kooperativní hru, na níž video ke konci opět upozorňuje a stupňuje tak atmosféru.

A o té to bude především. Pomoci obyčejným lidem k občanství a politické síle budete moci už letos 28. 10. na PC, PS4 a Xbox One.

Přestřelka před newyorskou poštou v The Division

Loni nám na E3 Ubisoft předvedl vůbec první gameplay záběry z multiplayerového titulu The Division. Že má univerzum Toma Clancyho stále co nabídnout, to ukazuje i tandem dvou nových videí. S čerstvými záběry ze hry se přiřítil i melancholický renderovaný filmeček.

Přímo ze hry jsme viděli opět menší výsek stejně jako na loňské E3. Tak jako před rokem jsme ale i dnes mohli ochutnat poměrně výživnou demonstraci toho, co nám finální produkt nakonec nabídne.

Ukázka směřuje k momentu, kdy se skupinka čtyř kooperujících hráčů střetne s bandou protivníků před poštovní budovou New Yorku. Jistě stojí za vypíchnutí, že jeden ze spolubojovníků hraje na tabletu a ovládá tak jen létajícího drona, který však dokáže lokalizovat nepřátele z bezpečnější vzdálenosti.

Pokračování...

The Crew proletělo tiskovkou Ubisoftu

Trailer složen z gameplay záběrů, které byly zrychlené a ukázaly různá místa hry. The Crew jsou online závody zasazeny do Severní Ameriky, včetně závodu z Miami do Los Angeles.

Kreslené Valiant Hearts v E3 traileru

Ubisoft oznámil Just Dance 2015

Fitness hra Shape Up od Ubisoftu

Nová fitness hra od francouzského vydavatele určena výhradně pro Xbox One s Kinectem. Vyjde v listopadu 2014

Pokračování s trailerem...

E3 reklama Assassins Creed: Unity láká na čtyři hrdiny

Začalo se spekulovat o kooperační kampani pro čtyři hráče.

E3 teaser trailer na The Division

Pár sekund z měnícího se New Yorku, od rána až do večera. Plnohodnotné představení The Division v úterý 0:01 našeho času.

Ve Far Cry 4 budete plnit poslední přání své matky

Na Uplay se u Far Cry 4 objevilo několik detailů prozrazující zápletku příběhové části, posléze je Ubisoft odstranil. V pokračování first-person střílečky bychom se měli vžít do hrdiny se jménem Ajay Ghale, který plní poslední přání své matky. Právě ta na smrtelné posteli chtěla, aby se Ajay vydal do Kyrat.

Kyrat je fiktivní oblast v Himalájích. Má jít o lokalitu s bohatou tradicí a násilím. Hlavní protagonista se ocitne ve světě zmítaném občanskou válkou, kde lidé usilují o svržení tyranského režimu diktátora Pagana Mina. Ubisoft ho v tiskové zprávě označoval za despotického samozvaného krále.

Kyrat by jinak měla být obrovská otevřená oblast, kterou budete moci libovolně prozkoumat. Nebezpečí a nepředvídatelnost by měla číhat na každém rohu. Každé rozhodnutí se bude prý počítat.

Pokračování...

Závodní hra The Crew je ve vývoji již šest let

Na oficiálních stránkách titulu bylo oznámeno, že “po šesti letech vývoje je hra připravena vtrhnout do vašich obýváků”. Z toho vyplývá, že The Crew je ve vývoji již někdy od roku 2008. Doufejme, že bude takto dlouhý a pečlivý vývoj na hře znát.

,,The Crew je jedinečný mix chytlavé závodní hry a komplexního MMORPG. Je těžké si pod tímto něco představit, dokud ve hře nestrávíte alespoň pár hodin. A pokud se vám to náhodou díky vaší obdivuhodné fantazii povede, jen těžko budete věřit tomu, že přinese všechny slíbené prvky,” uvedl Ubisoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama