Ubisoft na E3 ukáže minimálně pět her
Far Cry 4 Novinka Ubisoft na E3 ukáže minimálně pět her

Ubisoft na E3 ukáže minimálně pět her

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16

Pro Nintendo nebude francouzská společnost nic oznamovat.

Reklama

Všechny velké domy nás již poctivě živí informacemi a pomalu připravují na červnovou E3. Nejinak je tomu u francouzského Ubisoftu, který zveřejnil seznam her. Zarážející je, že ani jednu neuvidíme na herním stroji z dílen Nintenda. Ubisoft argumentuje nízkými prodeji na špatně prodávaných konzolích od Nintenda. Zejména pak u Wii U.

Nyní si ale pojďme shrnout, co si na nás vlastně borci z Ubi přichystali.

Assassin’s Creed Unity - Pokračování v dnešní době asi nejvýnosnější a nejdůležitější série (dalo by se říct, že vlajkonoše) Ubisoftu pro next-gen konzole a PC. Odehrávat se bude ve Francii v době revoluce a má přinést opravdový next-gen zážitek na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

The Crew - MMO závodní titul představený na E3 2013 poslední dobou začíná dostávat konkrétní obrysy. Odvážný projekt, jenž má přinést neotřelou hratelnost, obrovskou mapu a chytlavý a trvanlivý multiplayer pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Far Cry 4 - Další pokračování. Far Cry 3 sklízel po chladně přijatém druhém dílu velice vysoká hodnocení, zda-li bude stejným způsobem pokračovat čtvrtý díl, je ve hvězdách. Co však není ve hvězdách, ale na papíře je to, že se ve hře podíváme do Himalájí, kde zuří občanská válka, projedeme se na slonovi, a snad si užijeme spoustu akční zábavy jako u předchůdců. Vyjde na podzim pro PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360.

Tom Clancy’s The Divison - Jedna z her, která aktuálně nejvíce ukazuje to, co si hráči pod pojmem “next-gen” představují. Špičková grafika, neuvěřitelná fyzika, realistické animace a efektně vypadající gameplay. Spolu s masivním multiplayerem vražedná kombinace. Bohužel se však hra potýká s odklady. Dorazí až v roce 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Valiant Hearts: The Great War - Hra, o které se mluví podstatně méně, než o ostatních Ubisoftích svěřencích. Není divu, jde totiž o roztomilou puzzle hru z prostředí první světové války. Tím více pozornosti však může hra na E3 získat, a dle mého skromného názoru si rozhodně tento nesmírně originálně vypadající projekt publicitu zaslouží.

Nakonec tedy zůstává několik nezodpovězených otázek. Oznámí na E3 Ubisoft ještě nějaké, zatím utajené projekty? Jak to nakonec bude s Ubisoftími tituly na konzolích od Nintenda? Ukáže nám konečně Ubisoft, jak se vlastně věci s tím, stokrát omílaným, next-genem mají? A co na to Jan Tleskač? Vše se dozvíme ve dnech od 9. do 12. června 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama