Ubisoft na Gamescomu ukáže nový Assassin's Creed i Star Wars Outlaws
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft na Gamescomu ukáže nový Assassin's Creed i Star Wars Outlaws

Ubisoft na Gamescomu ukáže nový Assassin's Creed i Star Wars Outlaws

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tradiční herní akce se blíží.

Reklama

Ubisoft již na konci května potvrdil, že ani letos nebude chybět na herní výstavě Gamescom. Dnes francouzský vydavatel prozradil, jaké tituly bude na tradiční herní akci prezentovat. V první řadě půjde o blížící se akci Star Wars Outlaws, která vychází pouhý týden po samotné výstavě. V tomto případě si hráči budou moci vyzkoušet hratelnou verzi hry.

„V případě hry Star Wars Outlaws bude k dispozici 100 herních stanovišť, kde si návštěvníci budou moci zahrát jednu misi před oficiálním uvedením hry na trh 30. srpna. Na stánku je také k dispozici divácká zóna pro všechny, kteří si chtějí stánek prohlédnout,“ uvádí zástupci Ubisoftu v tiskové zprávě.

Druhou velkou hrou bude očekávaný nový díl série Assassin's Creed s podtitulem Shadows. Ten bude v rámci veřejné části výstavy dostupný ve formě hands-off prezentace, pro kterou Ubisoft připraví sál pro 400 návštěvníků.

„Informace z první ruky o hře Assassin's Creed Shadows, nejnovějším dílu populární série Assassin's Creed, který hráče pozve do feudálního Japonska, poskytne prezentace vývojářů v kinosále s prostorem pro 400 návštěvníků. Fanoušci si mohou naživo vyzkoušet a poznat rozdílné herní styly obou hlavních hrdinů Naoe a Yasukeho.“

Představitelé francouzského vydavatele dále lákají na doprovodné e-sport turnaje ve hrách Rainbow Six Siege a XDefiant. Gamescom se v německém Kolíně nad Rýnem uskuteční od 21. do 25. srpna.

Ubisoft na Gamescomu ukáže nový Assassin's Creed i Star Wars Outlaws
i Zdroj: Ubisoft / Gamescom
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama