Ubisoft odložil dvě očekávané hry
Novinka Ubisoft odložil dvě očekávané hry

Ubisoft odložil dvě očekávané hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zároveň byl poměrně výrazně snížen počet zaměstnanců.

Reklama

Dokumenty, které Ubisoft zveřejnil v rámci prezentace svých finančních výsledků, odhalily interní odklad dvou chystaných AAA her. V první řadě se jedná o společností nespecifikovaný velký titul, který měl původně vyjít do března příštího roku a nově byl odložen na druhý kvartál, takže se na naše herní zařízení podívá mezi dubnem a červnem roku 2024. Podle zdrojů magazínu Kotaku by touto hrou mělo být očekávané Star Wars Outlaws.

Druhým zmiňovaným titulem je pirátská akce Skull and Bones, jejíž vyloženě prokletý vývoj ani šest let po oficiálním představení viditelně nepřešel do finální fáze. Ubisoft v tomto směru mluví o vydání mezi lednem a březnem příštího roku, což však vzhledem k nespočtu předchozích odkladů můžeme považovat spíše za hodně optimistický odhad.

Zástupci společnosti zároveň prozradili, že meziročně kleslo množství zaměstnanců o více než 1 000. Do tohoto počtu mají být započítáni jak lidé, kteří dostali výpověď, tak rovněž vývojáři, jež firmu opustili dobrovolně a jejich pozice nebyla posléze znovu obsazena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama