Ubisoft odstartoval pětiletý plán na zlepšení diverzity v jeho studiích
Novinka Ubisoft odstartoval pětiletý plán na zlepšení diverzity v jeho studiích

Ubisoft odstartoval pětiletý plán na zlepšení diverzity v jeho studiích

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Projekt Rise se má zaměřit na vylepšení pracovní prostředí pro všechny skupiny zaměstnanců.

Reklama

Ubisoft má dlouhodobě problémy se zvládáním kultury na pracovišti. V rámci velkých společností v tomto ohledu však není výraznou výjimkou, protože v korporátu se často stává, že se při primární orientaci na produkci zapomene na lidský přístup a celkový dohled nad chodem týmu, v němž se pak dějí různé nepravosti. Francouzský gigant se rozhod, že se problémům postaví čelem a tak odstartoval projekt Rise, jehož cílem je zlepšení pracovního prostřední a také diverzity ve studiích, jež má na starosti.

Viceprezidentka pro pro globální diverzitu, inkluzi a přístupnost Raashi Sikka prezentuje snahu své firmy takto:. "Víme, že máme kam růst, pokud jde o zastoupení rasové, etnické a kulturní rozmanitosti, a to jak v rámci Ubisoftu, tak v celém herním průmyslu. S ohledem na to jsme vytvořili víceletou strategii nazvanou Project Rise, která má zajistit, aby Ubisoft lépe odrážel rozmanitost našich hráčů, se zaměřením na rasovou, etnickou a kulturní rozmanitost." Společnost totiž ví, že různí lidé prožívají život a pracovní prostředí odlišně. Všichni totiž podle ní čelí různým příležitostem a překážkám, na což se je nutné konkrétně zaměřit. Celý rozhovor s touto výraznou postavou Ubisoftu si můžete přečíst na oficiálním blogu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama