Ubisoft oznámil free-to-play hru The Division: Heartland
Novinka Ubisoft oznámil free-to-play hru The Division: Heartland

Ubisoft oznámil free-to-play hru The Division: Heartland

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Spolu s tím se chystá film z prostředí The Division.

Reklama

Fanoušci série Tom Clancy's The Division se mohou těšit na nový free-to-play titul s podnázvem Heartland. Společnost Ubisoft o tom informovala skrze příspěvek na svých oficiálních stránkách. Hra The Division: Heartland je vyvíjená interním studiem Ubisoftu, Red Storm Entertainment. Heartland bude samostatná hra, která nevyžaduje předchozí zkušenosti se sérií. Vydání hry je naplánované mezi roky 2021 a 2022, přičemž dorazí na platformy PC, konzole a cloudové služby. "Zatímco práce na The Division 2 pokračují, ostatní týmy Ubisoftu zkoumají další způsoby, jak představit The Division ještě více hráčům. Heartland je samostatná hra, ale poskytne zcela nový pohled na The Division univerzum v novém prostředí," uvádí v příspěvku výkonný ředitel společnosti Ubisoft, Alain Corre. Žádné další konkrétní detaily o hře samotné jsme se zatím nedozvěděli.

Ubisoft oznámil free-to-play hru The Division: Heartland

Kromě The Division: Heartland společnost Ubisoft rovněž oznámila skutečnost, že se franšíza The Division podívá na mobilní zařízení. Zatím není jasné, zdali se bude jednat o zcela nový titul určený přímo pro mobilní zařízení, nebo o port některé existující hry. O tomto projektu bude Ubisoft fanoušky informovat později. Nejbližším vhodným termínem pro další informace, či představení titulu může být akce E3 letos v červnu.

Se světem The Division ovšem Ubisoft ještě nekončí. Kromě nového obsahu do The Division 2 se také chystá nový film z prostředí The Division, který je v současnosti ve vývoji. Film vzniká ve spolupráci se streamovací platformou Netflix, takže není pochyb o tom, že film pravděpodobně zavítá právě zde. Film je inspirován událostmi z původní hry a zahrají si v něm Jessica Chastain a Jake Gyllenhaal. Režisérem potom bude Rawson Marshall Thurber (filmy Mrakodrap, Millerovi na tripu, Centrální inteligence).

A aby toho nebylo málo, chystá se také knižní román, který přinese nový příběh odehrávající se po událostech hry The Division 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama