Ubisoft oznámil Splinter Cell Remake
Splinter Cell Novinka Ubisoft oznámil Splinter Cell Remake

Ubisoft oznámil Splinter Cell Remake

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Série Splinter Cell je oficiálně zpět.

Reklama

Ubisoft dnes herní svět překvapil oznámením plnohodnotného remaku prvního Splinter Cellu. Hra poběží na moderním enginu Snowdrop, díky čemuž by mělo být zajištěno moderní vizuální zpracování. Vývojáři ze studia Ubisoft Toronto v tomto směru vyzdvihují například dynamické osvětlení a stíny.

Hra se nachází v rané fázi vývoje, takže si na záběry z hraní i samotný výsledek budeme muset ještě nějaký čas počkat. Vývojáři ostatně stále nabírají nové členy.

Jelikož je řeč o remaku, tak půjde v zásadě o úplně novou hru, která si ale dle slov vývojářů má zachovat pro sérii typický lineárních charakter a důraz na stealth. Otevřený svět proto v žádném případě nečekejte. Autoři jedním dechem dodávají, že hra oproti originálu z roku z roku 2002 může doznat určitých změn.

Níže se můžete podívat na úvodní vývojářský deníček. O návratu značku Splinter Cell se mluvilo delší dobu. Poslední spekulace však hovořily o novém díle, který nabídne otevřený svět. Je tak otázkou, zda nakonec dostal před tímto projektem přednost právě oznámený remake prvního dílu. Je ale klidně možné, že oba projekty vznikají současně.

Těšíte se na remake Splinter Cellu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama