Ubisoft oznámil Tom Clancy’s The Division 3
The Division 2 Novinka Ubisoft oznámil Tom Clancy’s The Division 3

Ubisoft oznámil Tom Clancy’s The Division 3

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ve studiu Massive Entertainment mají napilno.

Reklama

Ubisoft oznámil pokračování série Tom Clancy’s The Division, která se svého dosud posledního dílu dočkala v roce 2019. Půjde rovnou o plnohodnotný třetí díl, jehož vývoj dostalo stejně jako v případě předchozích her ze série na starost studio Massive Entertainment.

Tento švédský celek v současnosti pracuje na hrách Avatar: Frontiers of Pandora a Star Wars Outlaws. Týmu, který bude zodpovídat za nové The Division, bude šéfovat Julian Gerighty. Ten se z pozice kreativního ředitele podílel na vývoji druhého dílu. Nově bude jako výkonný producent zodpovídat za celou značku The Division. Na další informace ohledně The Division 3 si ale zřejmě i vzhledem k dvojici výše zmíněných titulů budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Za pozornost stojí, že má Ubisoft již delší čas ve vývoji také free to play akci Tom Clancy’s The Division Heartland a mobilní spin-off Tom Clancy’s The Division Resurgence. Oba tyto tituly by měly vyjít letos nebo v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama