Ubisoft oznámil VR útěk z pyramidy
Novinka Ubisoft oznámil VR útěk z pyramidy

Ubisoft oznámil VR útěk z pyramidy

Denis Růžička

Denis Růžička

Platformy Windows PC

Spojte síly při únikovém VR dobrodružství.

Reklama

Ubisoft na sebe v poslední době upoutal dost pozornosti. Kromě toho, že vydal další díl ze série Assassin´s Creed (Odyssey, recenze), tak pro nás chystá ještě něco zcela jiného. Únikovou hru ve virtuální realitě.

Escape the Lost Pyramid je k vyzkoušení v Evropě a USA, a to ve vybraných lokalitách. Z České republiky a Slovenska je to nejblíže ve Vídni. Užijete si zde kooperativní multiplayer ve VR pro dva až čtyři hráče, který vás zanese do dob Assassin's Creed Origins.

Expedice vedená Beldonem Fryem mizí na sinajském poloostrově a vy se dostanete do rolí jejích členů. Na vás je zjistit, co se s nimi vlastně stalo a co přesně hledali tak důležitého. Vaším úkolem je nejen najít artefakt a společně uniknout z pyramidy Nebka, ale také si hru pořádně s kamarády užít.

„Escape the Lost Pyramid od Ubisoft Blue Byte představuje první zkušenosti platformy Escape Games. Zážitek se odehrává ve starověkém Egyptě z Assassin´s Creed Origins. Dva až čtyři hráči spojují své síly, aby společně do jedné hodiny našli cestu z pyramidy Nebka. Zažijí legendární dobrodružství, kde se setkají se vzrušujícími týmovými výzvami a hádankami, zatímco jsou ponořeni do herního světa VR. Jedinou cestou k úspěchu je komunikace a spolupráce,“ dočteme se v oficiálním popisku.

„Využili jsme naše zkušenosti v oblasti herního designu, abychom rozšířili zážitek z únikových her natolik, že překračuje hranice realit a hráčů, což je dokonalé dobrodružství a jedinečný zážitek,“ řekl Cyril Voiron, výkonný producent Ubisoft Escape Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama