Ubisoft plánuje novou AAA Might & Magic hru
Novinka Ubisoft plánuje novou AAA Might & Magic hru

Ubisoft plánuje novou AAA Might & Magic hru

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Šanghajská pobočka v současnosti najímá nové zaměstnance.

Reklama

Milovníci série Might & Magic se mohou radovat. Společnost Ubisoft, konkrétně Ubisoft Shanghai, plánují novou AAA hru právě z tohoto univerza. Ubisoft v současné době najímá nové zaměstnance, včetně kandidáta, který by mohl řídit marketing značky a prodejnost produktu nové Might & Magic hry. Na tuto skutečnost upozornil magazín VGC.

Série Might & Magic má své počátky v roce 1986, kdy vyšel vůbec první titul série, Might & Magic Book One: The Secret of the Inner Sanctum. Od té doby vyšlo 10 her, které představují hlavní díly v sérii, a také několik vedlejších dílů. Sérii původně vyvíjela společnost New World Computing, která byla později v roce 1996 začleněna do společnosti 3DO. V roce 2003 po krachu této společnosti koupil práva na Might & Magic právě Ubisoft, a to za celkových 1,3 milionu dolarů.

Poslední číslovaná hra Might & Magic, a sice Might & Magic X: Legacy, vyšla v roce 2014 na PC a Mac. Byl to první titul vydaný v sérii po 12 letech, což je nejdelší mezera mezi hlavními díly značky od jejího vzniku. Hru vydala společnost Ubisoft a vyvinulo studio Limbic Entertainment, přičemž se při vydání setkala vesměs s pozitivními recenzemi. Kromě hlavních dílu vydal Ubisoft také několik spin-off titulů, včetně Might & Magic Heroes VII z roce 2015.

Vůbec poslední hrou ze série Might & Magic je free-to-play mobilní titul Might & Magic: Chess Royale z roku 2020. Není proto divu, že fanoušci budou mít z nové chystané hry nepochybně radost. Nicméně na nějaké bližší informace o hře si pravděpodobně ještě nějakou dobu počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama