Ubisoft potvrdil, že chystá remaky her ze série Assassin's Creed
Assassin's Creed IV: Black Flag Novinka Ubisoft potvrdil, že chystá remaky her ze série Assassin's Creed

Ubisoft potvrdil, že chystá remaky her ze série Assassin's Creed

Filip Svoboda

Filip Svoboda

13
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Mnohé zdroje mluví o předělávce Black Flag.

Reklama

Ústy svého šéfa Yvese Guillemota potvrdil Ubisoft, že chystá několik remaků titulů ze série Assassin's Creed. Zatím se neoficiálně mluvilo především o čtvrtém dílu nesoucím podtitul Black Flag. Záběry ze vznikající předělávky má k dispozici magazín Insider Gaming.

„Hráči se mohou těšit na několik remaků, které nám umožní vrátit se k vybraným hrám, které jsme vytvořili v minulosti, a modernizovat je; v některých našich starších dílech Assassin's Creed jsou totiž stále nesmírně bohaté světy,“ říká Guillemot prostřednictvím rozhovoru na stránkách Ubisoftu.

Podle zjištění Insider Gaming poběží remaky stejně jako celá série v enginu Anvil, respektive jeho nejnovější updatované verzi označované jako Anvil Pipeline.

Yves Guillemot se několika větami dívá také na budoucnost značky s ohledem na zcela nové hry: „Cílem je, aby hry ze série Assassin's Creed vycházely pravidelněji, ale aby nebyl zážitek každý rok stejný. Čeká nás spousta dobrých her, včetně Assassin's Creed Hexe, který jsme už oznámili a který bude velmi odlišný od Assassin's Creed Shadows. Myslím, že lidi překvapíme.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama