Ubisoft pracuje na nových projektech ze série Driver
Driver Novinka Ubisoft pracuje na nových projektech ze série Driver

Ubisoft pracuje na nových projektech ze série Driver

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Připravovaného seriálu se však nedočkáme.

Reklama

Série Driver se dosud posledních dílů dočkala v roce 2011, kdy studio Ubisoft Reflections vydalo na PC i konzolích pozitivně přijatý Driver: San Francisco. Tento díl ve stejný rok doprovodil ještě nepříliš známý spin-off Driver: Renegade pro Nintendo 3DS. Od té doby ale fanoušci značky na další pokračování čekají. Stojaté vody okolo série Driver po delší době rozvířil novinář Stephen Totilo, který prozradil, že Ubisoft ukončil přípravy chystaného seriálu.

Ten byl oznámen v roce 2021, přičemž vznikal ve spolupráci se streamovací platformou Binge. Celý projekt má být ale již nějaký čas minulostí. Totilo ale zároveň podotkl, že dle jeho informací Ubisoft pracuje na dalších nespecifikovaných projektech ze série Driver. Ačkoli by si většina hráčů bezesporu přála plnohodnotné pokračování pro PC a konzole, tak nelze vyloučit ani případné filmové či další seriálové zpracování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama