Ubisoft představuje systém Ubisoft Connect
Novinka Ubisoft představuje systém Ubisoft Connect

Ubisoft představuje systém Ubisoft Connect

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nová služba spojuje stávající Uplay a Ubisoft Club.

Reklama

Vývojářská společnost Ubisoft nově představila službu Ubisoft Connect. Ta zahrnuje a rozšiřuje dvě stávající služby této společnosti, Uplay a Ubisoft Club. Hráči budou díky této službě moct sledovat svůj pokrok napříč jakoukoliv hrou z produkce Ubisoftu a zároveň získávat exkluzivní odměny. K dispozici bude Ubisoft Connect na všech platformách a bude fungovat se všemi hrami od Ubisoftu počínaje Watch Dogs: Legion.

Kromě toho, že hráči budou moct sledovat svou aktivitu, připojovat se do herních komunit a chatovat s přáteli, nabídne Ubisoft Connect i funkci Smart Intel. Ta poskytuje tipy a videa na hraní na základě herních aktivit hráče. Spolu s plněním základních a časově omezených výzev si budete zvyšovat svou úroveň v rámci systému Ubisoft Connect XP. Svou úroveň si pak můžete porovnávat s ostatními hráči.

Hráči se rovněž budou moct zúčastnit komunitních výzev, ze kterých mohou získat odměny v podobě bodů. Tyto body lze vyměnit za exkluzivní digitální zboží, jako jsou například skiny pro postavu a zbraně. Ubisoft Connect také bude naplno využívat funkce pro různé platformy, včetně seznamu přátel, statistik a žebříčků.

Rovněž se dočkáme podpory cross-play mezi PC a konzolemi, ale také cross-progression, díky které mohou hráči použít svůj uložený progres na jakékoliv platformě.

Cross-progression, tedy uložený progres napříč platformami.

Samotný Ubisoft tvrdí, že jejich cílem je podpora cross-play u většiny multiplayerově založených her, kdežto podpora cross-progression by měla mířit na ty novější tituly, včetně Hyper Scape, Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising a Riders Republic.

 

U dříve vydaných her budou mít hráči přístup ke službám, které Ubisoft Connect nabízí, ale bez aktivního systému výzev. Z toho důvodu Ubisoft nabídne všechny odměny dostupné v těchto hrách. V současné chvíli se celkem jedná o více než 1000 odměn, které jsou nyní hráčům dostupné.

Služba Ubisoft Connect bude k dispozici zdarma od 29. října, tedy v den vydání Watch Dogs: Legion, pro platformy PC, Xbox One, Xbox Series X | S, Andoid, iOS, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama