Ubisoft přiblížil Season Pass pro Assassin’s Creed 4
Novinka Ubisoft přiblížil Season Pass pro Assassin’s Creed 4

Ubisoft přiblížil Season Pass pro Assassin’s Creed 4

Redakce

Redakce

82

Půjde zejména o příběhové rozšíření, kde budete hrát za otroka Adewala, který ztroskotal na ostrově.

Reklama

Francouzský vydavatelský dům Ubisoft dnes přiblížil Season Pass pro Assassin’s Creed 4: Black Flag, který vám zajistí přístup k plánovaným dodatečným balíčkům. Season Pass je pro všechny platformy, tedy PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 a Xbox One.

Pokud se ho rozhodnete koupit, tak na dodatečných balíčcích ušetříte podle Ubisoftu 20 procent. Jeho součástí bude hned čtyři DLC, která budou vycházet až do března příštího roku. Cena Season Passu ani DLC balíčků oznámena zatím nebyla.

První a největší DLC bylo pojmenováno Freedom Cry. Tenhle balíček rozšíří singleplayerový zážitek o devět nových misí, kde se seznámíte s otrokem Adewalem, jenž je přítelem hlavního hrdiny Edwarda Kenwaye.

"Narodil se jako otrok, Adewale našel svobodu až na lodi jako pirát na palubě lodi Jackdaw kapitána Edwarda Kenwaye. O patnáct let později je z Adewala stal trénovaný zabiják. Tou dobou je trosečníkem v Saint-Domingue, kde bez zbraní a posádky začíná nové dobrodružství," dočteme se v tiskové zprávě.

Druhým představeným balíčkem je Exclusive Kraken Ship Pack, který bude k dispozici pouze pro majitele Season Passu a obsáhne vylepšení pro loď Jackdaw. Těšit se můžete i na další mise a multiplayerový obsah v podobě nových postav apod.

Další detaily se o dodatečném obsahu dozvíme později. Níže ještě trailer představují Freedom Cry DLC a video zaměřeno na příběh Aveline, která bude exkluzivně přidaná do PS3 a PS4 verzí AC4, konkrétně půjde o 60 minutové dobrodružství s touto hrdinkou, která se poprvé objevila ve Vita hře Assassin's Creed 3: Liberation.

Obrázky z Freedom Cry DLC

Novinka převzata z naší fanstránky o AC sérii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama