Ubisoft přiváží mobilní námořní závody pod značkou Driver
Driver Novinka Ubisoft přiváží mobilní námořní závody pod značkou Driver

Ubisoft přiváží mobilní námořní závody pod značkou Driver

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4

Driver: Speedboats Paradise přinese v dubnu arkádové závodění v člunech na iOS a Android.

Reklama

O sérii Driver jsme poslední dobou vůbec neslyšeli. Poslední velký zástupce - San Francisco - vyšel už před čtyřmi lety a od té doby (vyjma nepříliš povedeného 3DS spin-offu) ticho po pěšině. Ubisoft však nemá ve zvyku nechávat velké značky spát, tudíž se rozhodl Drivera vytáhnout alespoň na mobilní zařízení. Výsledkem je tak free-to-play závodní arkáda, jež vás posadí za kormidlo nadupaného závodního člunu.

Autoři se chlubí především skvěle vypadající vodou a realistickým systémem vlnobití, který by měl mít na samotné závodění velký vliv. Samotná zápletka hry se bude točit kolem pro sérii klasického záporáka, Jericha, který zatáhne hlavního hrdinu do světa námořního závodění. Vaším cílem bude setnutí mafiánské rodiny, překvapivě, porážením jejích členů. Samozřejmostí bude nákup a tuning lodí nebo obligátní nitro.

Ubisoft zřejmě do své bohaté sbírky sérií sahá velmi rád a peníze dojí ostošest. Bylo by tedy pošetilé předpokládat, že na hráče nebudou v Speedboats Paradise čekat žádné hutné mikrotransakce. Doufejme jen, že autoři nezajdou tak daleko, jako se to povedlo konkurenci u Need For Speed: No Limits, kde je nutno platit i za samotnou možnost závodit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama