Ubisoft promluvil o výkonu AC: Valhalla na Xbox Series X
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Ubisoft promluvil o výkonu AC: Valhalla na Xbox Series X

Ubisoft promluvil o výkonu AC: Valhalla na Xbox Series X

Martin Pritula

Martin Pritula

44
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Prozatím hra běží při rozlišení 4K na 30 FPS.

Reklama

Od nadcházející generace konzolí si mnozí z nás slibují mnoho. Tomu dozajista napomáhaji také zveřejněné parametry konzole u Xbox Series X a informace, že 4K/60 FPS bude u této konzole standard. Na nepříliš kladně přijaté akci Inside Xbox jsme se dozvěděli například o titulu DIRT 5, který při sníženém grafickém nastavení poběží dokonce na 120 FPS. Jedním z nejočekávanějších titulů letošního roku je však Assassin's Creed: Valhalla, o jehož výkonu na Xbox Series X jsme se dozvěděli až nyní.

Ubisoft byl vždy odhodlán zkoumat nové technologie a využít veškeré možnosti nových konzolí, aby hráčům poskytl ten nejlepší možný zážitek. Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat se společností Microsoft a přivést Assassin's Creed Valhalla na Xbox Series X.

V současné době můžeme zaručit, že Assassin's Creed Valhalla poběží při 4K alespoň na 30 FPS a bude těžit především z výrazně rychlejšího načítání, které hráčům umožní ponořit se do historie a herního světa bez vyrušování. Assassin's Creed Valhalla nabídne na Xbox Series X lepší vyšší detaily a my se nemůžeme se dočkat, až ten překrásný svět, který pro vás vytváříme, spaříte ve 4K.

V blízké budoucnosti se s vámi podělíme o mnohem více informací..

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama