Ubisoft rozdává výukové módy z Assassins Creed
Assassin's Creed: Odyssey Novinka Ubisoft rozdává výukové módy z Assassins Creed

Ubisoft rozdává výukové módy z Assassins Creed

David Bernard

David Bernard

Platformy Windows PC

Rozšiřte si své znalosti o starověkém Řecku a Egyptě.

Reklama

Díky stále trvajícím problémům s koronavirem, rozdává spousta vydavatelů hry zdarma. Ubisoft nyní přišel s nabídkou, díky které si můžete rozšířit své historické obzory. Až do 21. května si na PC můžete aktivovat výukové módy, obsažené v Assassins Creed Origins a Assassins Creed Odyssey. Discovery Tour: Ancient Egypt a Discovery Tour: Ancient Greece si lze stáhnout zde. Po aktivaci vám "hry" již zůstanou napořád.

V Discovery Tour: Ancient Egypt můžete putovat po krásách ptolemaiovského Egypta a naučit se více o životě, zvycích a obyčejích této doby. Případně můžete využít některé ze 75 prohlídek, kterými vás provedou egyptologové a historikové.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=_yMDdQKfv70[/embed]

V Discovery Tour: Ancient Greece budete prozkoumávat 29 regionů a odhalovat stovky stanic s různorodými prohlídkami, které se rozdělují do pěti typů: filozofie, slavná města, běžný život, válka a mýty.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=uh4Iy-p943M[/embed]

Znalostí není nikdy dost a pokud se zajímáte o jedno, případně o obě bohatá historická období, nyní je správný čas využít nabídku Ubisoftu. Připomínám, že akce trvá pouze do 21. května, tudíž neváhejte a vydejte se zpátky v čase do tajuplného Egypta či slunného Řecka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama