Ubisoft se oficiálně vrací na Steam
Novinka Ubisoft se oficiálně vrací na Steam

Ubisoft se oficiálně vrací na Steam

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Windows PC

Potvrzen byl příchod tří her, budou následovat další?

Reklama

Začátkem listopadu jsme vás informovali o úniku z databáze Steamu, která naznačovala, že by se francouzský vydavatel mohl po více než třech letech na tuto platformu vrátit. Dosud poslední vydanou hrou od Ubisoftu na Steamu bylo Trials Rising z února 2019. Od té doby PC verze her od Ubisoftu vycházely pouze na Epic Games Storu a vlastní platformě Ubisoft Connect.

Nyní však zástupci společnosti v rozhovoru pro britský Eurogamer potvrdili, že opravdu plánují minimálně část svých her opět vydat i na Steamu. Zatím byly oficiálně potvrzeny tři tituly v podobě Assassin’s Creed: Valhalla, Anno 1800 a Roller Champions.

Je však pravděpodobné, že tuto trojici budou následovat i další hry. Jelikož Ubisoft zatím odmítl potvrdit, zda se návrat na Steam bude týkat všech budoucích titulů, tak zároveň nelze vyloučit ani případné časové exkluzivity pro Epic Games Store či vlastní obchod Ubisoft Connect. I tak se ale jedná o dobře patrný zvrat, kterým Ubisoft následovat další navrátilce na Steam v podobě EA a Activisionu.

Francouzský vydavatel na druhou stranu nevzdává snahu o propagaci svého Ubisoft Conectu, na kterém aktuálně probíhá velká slevová akce.

Ubisoft se oficiálně vrací na Steam
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama