Ubisoft se potýká s problémy Rainbow Six Siege
Novinka Ubisoft se potýká s problémy Rainbow Six Siege

Ubisoft se potýká s problémy Rainbow Six Siege

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Hráči si stěžují na odpojování ze hry a ztrátu zkušeností.

Reklama

Spousta hráčů si v poslední době stěžuje na problémy s odměnami a matchmakingem v Rainbow Six Siege. Problémy se dle dostupných informací týkají hráčů na PC a PS4. Stížnosti na problémy s odpojováním hráčů ze hry a chybnému systému odměn zaplavili v posledních dnech Reddit. Ubisoft se pokusil tyto problémy urychleně opravil a vydal patch na platformy PC a PS4, jak se ale zdá, problémy přetrvávají. Ubisoft v popisu updatu sdělil:

Dle našich vyšetřování jsme zjistili problémy v degradaci odchozích dat. Ty se týkají hráčů na PC a PS4 a způsobují chyby ve vyplácení odměn a odpojování ze hry . S tím souvisí i systém vyplácení odměn. Oceňujeme vaši trpělivost a poskytneme vám náhradu, jakmile bude náš tým po víkendu zpátky v kancelářích.

Jak se zdá, postižení hráči budou muset ještě nějakou dobu na opravu tohoto problému počkat. Hráči jsou tedy nadále frustrováni penalizacemi, které jim jsou uděleny v důsledku odpojení ze hry. Na to, jakou formu kompenzace Ubisoft hráčům poskytne si budeme muset počkat. Je možné, že za pomoci historie jednotlivých hráčů Ubisoft připíše těmto hráčům na účet nezapočítaná data o vyhraných/prohraných zápasech, nebo poskytne booster získaných zkušeností. Doufejme, že se Ubisoftu podaří problém odstranit co nejdříve.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama