Ubisoft se zřejmě opravdu vrací na Steam
Novinka Ubisoft se zřejmě opravdu vrací na Steam

Ubisoft se zřejmě opravdu vrací na Steam

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Windows PC

V databázi Steamu se objevily další dva tituly.

Reklama

V pondělí jsme vás informovali o tom, že se na Steam možná dva roky po svém vydání podívá Assassin’s Creed: Valhalla. Už tehdy jsme si pohrávali s myšlenkou, že by tento krok mohl znamenat postupný návrat francouzského vydavatele na populární digitální obchod.

Dnes se k nám dostává další indicie, že by tomu tak skutečně mohlo být. V databázi Steamu se totiž objevily další dva tituly od Ubisoftu. Konkrétně se jedná o již vydanou free-to-play hru Roller Champions a připravovaný titul s kódovým označením Project Orlando, ze kterého by se měl dle předchozích spekulací vyklubat třetí díl závodní série The Crew s názvem nebo podtitulem Motorfest.

V případě Projectu Orlando je v databázi zmíněna betaverze, což naznačuje, že vydání hry nemusí být příliš daleko. Pokud se aktuální spekulace a informace z databáze potvrdí, tak máme seznam minimálně tří her od Ubisoftu, které by se v dohledné době měly podívat na Steam. Uvidíme, zda je budou případně v budoucnu následovat i další chystané hry od tohoto vydavatele.

Ubisoft se zřejmě opravdu vrací na Steam
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama