Ubisoft: Splinter Cell Blacklist byl špatně pochopen
Splinter Cell: Blacklist Novinka Ubisoft: Splinter Cell Blacklist byl špatně pochopen

Ubisoft: Splinter Cell Blacklist byl špatně pochopen

Daniel Kremser

Daniel Kremser

7

Vývojáři tvrdí, že hráči jejich hru špatně pochopili a zmiňují se o možném demu.

Reklama

Podle producenta hry Davida Footmana nebyly prezentované části hry správně pochopeny a interpretovány. Největší kritika se snesla na záběry ukázané na E3, kde hra působila dosti násilně a prý měla až příliš explozí.

"Každý kdo není správně informován, může mít přehnanou reakci na naší práci. Měli bychom tedy lépe volit prezentované části hry, tak aby lépe odrážely celkové vyznění hry. Na E3 se každý soustředil jen na násilnou scénu s nožem a také na větší množství výbuchů a už ne na ostatní aspekty titulu. Nový Splinter Cell ovšem určitě nebude pouze o tom!"

"Mluvení a přesvědčování je ale jedna věc, ta druhá jsou důkazy! Proto potřebujeme co nejdříve demo. Hráči si pak mohou sami osahat hru jako celek a věnovat všemu pozornost. Zároveň je však třeba přiznat, že hra skutečně bude více akční. S minulým dílem jsme vytvořili zcela novou sérii v rámci světa Sama Fishera a naše hra je především akční adventurou. Tichý postup tak ve hře bude, ale důraz bude kladen ve větší míře i na filmovost a ony kritizované wow a násilné scény."

Je tedy velmi pravděpodobné, že v Ubisoftu chystají demo verzi, která odhalí pravou podstatu titulu. Dále pak Footman v rozhovoru pro britský Eurogamer ospravedlňuje použití násilných scén.

"Násilné scény reflektují současné dění ve světě a není nic špatného, když ukazujeme co je potřeba obětovat k ochraně našich rodin na předměstích. Všichni víme, že se to děje a nemá cenu se za něco schovávat!"

Možná se tak tvůrci inspirovali u Rainbow Six a Samův příběh bude opět surovější a autentičtější. Rozhodně by to nemuselo být na škodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama