Ubisoft Toronto propouští, dělá na remacích Splinter Cell a Prince of Persia
Prince of Persia: The Sands of Time Novinka Ubisoft Toronto propouští, dělá na remacích Splinter Cell a Prince of Persia

Ubisoft Toronto propouští, dělá na remacích Splinter Cell a Prince of Persia

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Tým přijde o 33 lidí.

Reklama

Ubisoft potvrdil, že jeho torontské studio opustí 33 zaměstnanců, informuje magazín PC Gamer. Děje se tak ani ne měsíc poté, co se tým připojil k vývoji remaku Prince of Persia: The Sands of Time. Zároveň má právě Ubisoft Toronto na starosti remake prvního dílu série Splinter Cell, od jehož oznámení uplynulo přes dva a půl roku.

„Ubisoft Toronto se rozhodl provést cílenou restrukturalizaci, aby mohl plnit svůj ambiciózní plán. Bohužel to zasáhne 33 členů týmu, kteří Ubisoft opustí. Jsme odhodláni poskytnout jim rozsáhlou podporu, včetně odstupného a kariérní asistence, abychom jim pomohli tuto změnu zvládnout,“ vyjádřil se Ubisoft.

Ubisoft patří letos mezi společnosti s menším počtem udělených výpovědí. Ve svých asijských týmech propustil 45 lidí, ale masivní vlny propouštění se mu zatím vyhnuly. Pomohly tomu i dobré finanční výsledky podpořené hlavně sériemi Assassin's Creed a Rainbow Six.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama