Ubisoft upřesňuje data vydání Avatara, Mario + Rabbids 2 a Skull & Bones
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Ubisoft upřesňuje data vydání Avatara, Mario + Rabbids 2 a Skull & Bones

Ubisoft upřesňuje data vydání Avatara, Mario + Rabbids 2 a Skull & Bones

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hry plánuje vydat do března příštího roku.

Reklama

Ve zprávě investorům Ubisoft odhalil, že tři velké tituly vydá v druhé polovině svého fiskálního roku. „[Finanční růst v letech 2022–23] bude tažen především řadou různorodých prémiových her, včetně Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope a Skull & Bones, jakož i dalšími zajímavými tituly. K tomuto růstu přispějí také free-to-play hry, zejména ty, které vycházejí z našich největších IP,“ zní v přepisu slova finančního ředitele Fredericka Dugueta.

První dvě jmenované hry jsou oznámeny na rok 2022, takže pokud se nic nezmění, stihnout by měly ještě letošní rok. Nedorazí ovšem dříve než 1. srpna, kdy nastává právě polovina fiskálního roku. V případě Avatar: Frontiers of Pandora se pak předpokládá, že aspoň přibližně doprovodí chystaný film Avatar: The Way of Water, který do kin zamíří 15. prosince.

Pokud jde o Skull & Bones, dlouho vyvíjený titul neměl v současnosti stanovené datum vydání, má proto čas až do zmiňovaného března 2023. Podle zdrojů magazínu Kotaku by ale pirátská akce měla dorazit přece jen ještě letos. Zdá se tedy, že současná iterace problémového projektu by mohla dojít ke zdárnému vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama