Ubisoft zřejmě vzkřísí sérii Might and Magic
Novinka Ubisoft zřejmě vzkřísí sérii Might and Magic

Ubisoft zřejmě vzkřísí sérii Might and Magic

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dočkáme se po deseti letech plnohodnotného nového dílu?

Reklama

RPG Série Might and Magic, která zažila největší popularitu v 90. let, by se mohla dočkat návratu. Na možné přípravy nového dílu s podtitulem Fates poukazuje založení dvou domén. Registraci stránek s názvy mightandmagicfates.com a might-and-magic-fates.com odhalil na sociální síti X insider s přezdívkou Kurakasis, který zároveň upozornil na to, že se o novém díle Might and Magic nemluví poprvé.

Spekulace už před rokem rozvířila otevřená pracovní pozice ve studiu Ubisoft Shanghai, jejíž popis přímo zmiňoval novou AAA hru ze série Might and Magic. V tuto chvíli ale nelze potvrdit, že se nově uniklé domény vztahují právě k tomuto titulu. Vyloučit nelze například nějaký mobilní projekt či jiný spin-off.

Již 23. ledna roku 2024 každopádně uběhne přesně 10 let od vydání dosud posledního plnohodnotného dílu s názvem Might & Magic X: Legacy. Právě toto jubileum by mohl Ubisoft potenciálně využít k oznámení nového dílu.

Ubisoft zřejmě vzkřísí sérii Might and Magic
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama