Ukáže Valve na Gamescomu nový Half-Life?
Half-Life Novinka Ukáže Valve na Gamescomu nový Half-Life?

Ukáže Valve na Gamescomu nový Half-Life?

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Navzdory novým spekulacím je to nepravděpodobné.

Reklama

Aktualizace: Vyšlo najevo, že níže přiložený obrázek, který sdílel uživatel přezdívkou Darko42, se vztahuje k loňskému ročníku Gamescomu. Ačkoli je Valve na seznamu i letos, tak je tentokrát v nabídce produktů uveden pouze Steam. Nový Half-Life ani jakýkoli jiný titul od Valve tak na letošním Gamescomu s největší pravděpodobností neuvidíme.

Původní zprava: Již za necelý měsíc se v německém Kolíně nad Rýnem uskuteční tradiční herní veletrh Gamescom. Ačkoli většina předních herních společností svou účast na akci již potvrdila nebo naopak vyvrátila, tak stále existuje několik důležitých firem, které se zatím ke Gamescomu nevyjádřily. Nově se začalo mluvit o účasti Valve. Spekulace mezi prvními na Redditu rozvířil uživatel s přezdívkou Darko42, který poukázal na to, že se Valve nachází na seznamu vystavovatelů. Ten je k dispozici v doprovodné aplikace veletrhu.

Ještě větší pozornost než samotná přítomnost Valve na seznamu potvrzených účastníků vzbudil přidružený přehled značek a produktů, ve kterém je u Valve kromě Steamu uvedena série Half-Life. Fanoušci série se této zmínky poměrně rychle chytili a začali pomalu vyhlížet představení nového dílu nebo minimálně portu Half-Life: Alyx pro některý z dalších VR headsetů v čele s PS VR2.

Už v minulosti se však v případě Gamescomu ukázalo, že tyto seznamy nemusí ve výsledku nic znamenat, takže bychom očekávání drželi při zemi. Pokud by však opravdu v souvislosti se značkou Half-Life mělo k nějakému představení dojít, tak kromě zmíněného portu Half-Life: Alyx připadá v úvahu zatím nepotvrzený nový díl s pracovním názvem Project Citadel, který má dle několik let starých spekulací přinést mix střílečky a strategie.

Ukáže Valve na Gamescomu nový Half-Life?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama