Ukázka boss fightu v Spider-Man: Miles Morales
Novinka Ukázka boss fightu v Spider-Man: Miles Morales

Ukázka boss fightu v Spider-Man: Miles Morales

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Nové informace o chystané PlayStation 5 exkluzivitě.

Reklama

Nejnovější číslo magazínu Game Informer poskytlo svým čtenářům možnost nahlédnout na nové detaily ohledně připravované PlayStation 5 exkluzivity Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Dozvědět jsme se tak mohli nové informace o technické stránce hry, ale i herních prvcích jako je fotomód, nebo obleky, které Miles Morales může nosit. Nechyběly ovšem ani nové obrázky a gameplay video, které zachycuje souboj s bossem, konkrétně s Rhinem.

Ačkoliv na Rhina narazí jak Miles, tak Peter, samotný souboj v ukázce probíhá pouze mezi Milesem a Rhinem. Boss fighty by měly být v Spider-man: Miles Morales pestřejší a obsahově větší, avšak pořád by mělo dojít k určité vyrovnanosti. Jak naznačil kreativní ředitel Brian Horton, s Milesem vás nebude čekat tolik bossů, jako tomu bylo v případě jeho kolegy Petera Parkera. Kromě Rhina bude dalším bossem například Thinkerer, vědkyně, jež nosí speciální oblek a masku, skrze kterou komunikuje pomocí hlasového modulátoru. Koneckonců, tuhle postavu jsme mohli vidět už při demo ukázce na jedné z PlayStation konferencí.

K boji budou potom potřeba tzv. Venom útoky. Ty kromě zásahu nepřítele poskytují i sekundární poškození. V ukázce si můžeme povšimnout, že při souboji s Rhinem je to omráčení a silný úder, případně speciální skok, díky kterému může Miles provést ze shora další útok. Tyhle výhody nejsou samy o sobě zadarmo a k jejímu využití je nejprve potřeba naplnit Venom Meter. A stejně jako v předchozím díle, i zde disponuje Spider-man pavoučími smysly, jenž ho upozorňují na blížící se útok. Novinkou je ovšem Milesova schopnost neviditelnosti, díky které budou hráči schopní překvapivě zaútočit na své nepřátele.

Chybět nebude už zmíněný fotomód, ve kterém si hráči budou moci pohrát s nastavením denní doby, světla, Spider-Manových póz, ale také například rámečků. K zobrazení telefonu nicméně stačí jenom přejet prstem po dotykové plošce ovladače DualShock 4, případně DualSense. To vám také umožní prohlížet nejrůznější aktivity.

V případě hraní hry Spider-man: Miles Morales na PlayStationu 5 nás čeká instantní načítání, což neplatí u verze pro PlayStation 4. Hra ve verzi pro PlayStation 5 poběží ve dvou režimech. Tím prvním bude rozlišení 4K při 60 fps a určen je především pro ty, kteří upřednostňují plynulejší hratelnost. Druhým režimem je opět rozlišení 4K, ale tentokrát při 30 fps. Hráč si tak může více užít úroveň grafických detailů.

Brian Horton se rovněž vyjadřuje i k příběhu nejen jejich nejnovějšího titulu, který je zasvěcený pavoučímu hrdinovi, ale i k tomu předchozímu. Dle Hortona nebyl děj z původní hry Spider-man z roku 2018 řádně ukončen, avšak ukončit by ho neměl ani Miles Morales.

Spider-Man: Miles Morales bude k dispozici pro platformy PlayStation 4 a PlayStation 5 už 12. listopadu. Předobjednat si tuto hru můžete skrze obchod Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama