Ukázka předmětů sběratelské edice Dead or Alive Xtreme 3
Dead or Alive Xtreme 3 Novinka Ukázka předmětů sběratelské edice Dead or Alive Xtreme 3

Ukázka předmětů sběratelské edice Dead or Alive Xtreme 3

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Dostanete hrací karty, podložky pod myš a artbooky.

Reklama

Před měsícem jsme se poprvé doslechli o sběratelské edici hry Dead or Alive Extreme 3, která obsahuje několik zajímavých in-game předmětů, převážně kostýmů, a také fyzické dárky. Podívejte se tedy, co naleznou kupující v Japonsku ve své sběratelské edici.

Dead or Alive Xtreme 3: Fortune (PS4)

Balíček hracích karet, na kterých jsou postavy Marie Rose, Ayane, Hitomi, Momiji a Ereny. Dále 3D podložka pod myš s Marií Rose s mírně vyvýšenou oporou pro ruku a 48 stránková hlubotisková fotoknížka s fotografiemi devíti hrdinek z Dead or Alive Xtreme 3.

Dead or Alive Xtreme 3: Venus (PS Vita)

Balíček hracích karet, na kterých jsou Honoka, Kasumi, Kokoro a Nyotengu. Dále 3D podložka pod myš s Honokou, která bude díky vyvýšené části skvěle ochraňovat vaše zápěstí a 48 stránková hlubotisková fotokniha s fotografiemi devíti hrdinek z Dead or Alive Xtreme 3. Obsah této knihy se ale liší od obsahu knihy ze sběratelky Dead or Alive Xtreme 3: Fortune.

Strongest Package

Edice nazvaná Dead or Alive Xtreme 3 Strongest Package bude obsahovat plakáty Xtreme Bath o velikosti B0. Náhled jednoho z nich najdete níže.

Dead or Alive Xtreme 3 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu 25. února, ale pro zbytek Asie je plánována také anglická verze, takže nakonec hra možná vyjde i ve zbytku světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama