Alfred Hitchcock - Vertigo Novinka Ukázka připomíná vydání hry Alfred Hitchcock - Vertigo

Ukázka připomíná vydání hry Alfred Hitchcock - Vertigo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zažijte příběh volně inspirovaný filmy kultovního režiséra.

Reklama

Studio Pendulo za pomoci vydavatelství Microids vydalo novou ukázku (v náhledu či zde) na jejich novinku Alfred Hitchcock - Vertigo, která vyšla před pár dny na PC.

Pro připomenutí uvedeme, že titul se volně inspiruje různými filmy titulního filmového režiséra, kdy v něm budeme sledovat nepříjemné zkušenosti spisovatele Eda Millera, který se po bouračce vydává hledat svou ženu a dceru, kdy samotné vyprávění se bude dít v rámci několika časových linií.

Na Steamu následně už můžeme nalézt několik prvních recenzí (15 v době psaní článku), kdy to vypadá, že hráči jsou se hrou spokojeni. Chválí se hlavně opravdu velice mysteriózní příběh, který sice zřejmě nenabízí přílišné větvení na základě voleb, ale určitě dokáže zaujmout. Z pohledu hratelnosti se pak můžeme připravit na adventuru po vzoru série Life is Strange či her od Telltale.

Cena je 29,99 eur (760 Kč), ale zakoupit si můžete i Deluxe edici za 39,99 eur (1 010 Kč), v níž naleznete digitální artbook a soundtrack, filtry pro samotné hraní, avatary a pozadí pro vaši plochu.

Konzolové verze pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Serise X/S a Nintendo Switch by měly dorazit v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama