Ukázka tajemné hry Abandoned byla odložena
Abandoned Novinka Ukázka tajemné hry Abandoned byla odložena

Ukázka tajemné hry Abandoned byla odložena

Martin Pritula

Martin Pritula

20
Platformy PlayStation PlayStation 5

Za odkladem mají stát problémy s lokalizací.

Reklama

O podivném hororovém titulu Abandoned, jehož postupné odhalování odkazuje na legendární hororovou franšízu Silent Hill, jsme vás podrobně informovali již tento pátek. Pakliže dění kolem tohoto titulu sledujete, jistě vám neunikla skutečnost, že jeho oznámení je na spadnutí a dojde k němu skrze speciální aplikaci pro PlayStation 5, kterou si budete moci stáhnout.

Právě tato aplikace měla být původně k dispozici již dnes, následně však bylo její vydání posunuto na 22. června. No a nyní došlo k odkladu dalšímu.

Abandoned: Aplikace s ukázkami byla odložena o tři dny. Museli jsme jí odložit kvůli problémům s lokalizací. Omlouváme se za to. Vyjde 25. června.

Dále:

Aplikace vás po spuštění uvítá úvodem, který vás seznámí s jejím účelem a způsobem, jakým ji budete používat.

Na odhalení tohoto podivného titulu si tedy budeme muset počkat minimálně do pátku. Již nyní se však pravděpodobně jedná o to nejpodivnější oznámení posledních let.

Níže si můžete připomenout oznamovací upoutávku. Mějte však na paměti, že ukázka byla vytvořena za pomocí existujících assetů a s finální hrou nemá nejspíše vůbec nic společného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama