Ukázky her z včerejšího streamu Summer of Gaming
Novinka Ukázky her z včerejšího streamu Summer of Gaming

Ukázky her z včerejšího streamu Summer of Gaming

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Včerejší stream přinesl hromadu ukázek.

Reklama

Včera večer se uskutečnil jeden z videoherních streamů od herního webu IGN v rámci jejich Summer of Gaming, který představil poměrně velkou várku nových ukázek z nejrůznějších her, kdy se mezi nimi objevilo i několik dosud neoznámených děl. A jelikož toho nebylo málo, tak se rovnou vrhneme na jednotlivá videa.

Werewolf the Apocalypse - Earthblood

Své nové podařené ukázky se dočkala videoherní adaptace deskovkového RPG Werewolf: The Apocalypse, které pochází ze světa World of Darkness, z něhož můžete například znát fenomenální Vampire: The Masquerade.

Titul vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Více se o něm dozvíme 7. července na speciálním streamu vydavatelství Nacon.

Alex Kidd in Miracle World DX

Jedna z těch nově představených her je návrat legendárního Alexe Kidda v předělávce jednoho z dílů, jenž původně vyšel v roce 1987 na Master System. Tato předělávka bude obsahovat zcela nový vizuál, hromadu originálních úrovní, několik módů i alternativní souboje s bossy.

Metal: Hellsinger

Další z nově představených kousků je kombinací FPS frenetické řežby s rytmickou hrou, kdy se budete snažit za doprovodu metalových riffů prostřílet samotným peklem.

Na soundtracku hry se podíleli taková jména, jako Matt Heafy (Trivium), Mikeal Stanne (Dark Tranquillity, HammerFall a In Flames), Björn Strid (Soilwork, The Night Flight Orchestra) či Alissa White-Gluz (Arch Enemy, The Agonist).

Metal: Hellsinger by mělo vyjít v roce 2021 na PC, PS4 a PS5, Xbox One a Xbox Series X.

The Waylanders

Nových záběrů se dočkalo i připravované fantasy RPG s taktickým soubojovým systémem The Waylanders, jenž je inspirováno klasikami žánru, jako je Baldur's Gate, Neverwinter Nights 2 a Dragon Age: Origins.

Příjemným překvapením pak je, že se již 16. června dočkáme předběžného přístupu na Steamu.

Second Extinction

Svých jedenácti minut na výsluní se dočkala i střílečka Second Extinction (komentována i jedním z jejich tvůrců), která je chystaná exkluzivně pro Xbox One a Xbox Series X. Ta je takovou fúzí Turoka a Left 4 Dead, kdy v kooperaci třech hráčů se budete snažit o vyhlazení zmutovaných dinosaurů, kteří převzali nadvládu nad světem.

Chivalry 2

Příjemného překvapení se dočkali i konzolisté, postrádající na svém stroji nějakou pořádnou online středověkou akci. Připravované Chivalry 2 totiž zamíří i na konzole PlayStation 4 a PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X.

Tou možná ještě větší novinkou je posléze to, že titul nabídne crossplay hraní skrze všechny platformy.

Yakuza: Like a Dragon

Čtrnácti minut z hraní sedmého dílu městské akce Yakuza, která se pyšní podtitulem Like a Dragon a zcela překopaným soubojovým systémem (nově budou potyčky tahové), bylo komentováno jedním z tvůrců v podobě Scotta Stricharta.

Yakuza: Like a Dragon následně vyjde na podzim společně s novým Xboxem Series X. Kromě něho se dočkají i Xbox One, PlayStation 4 a PC (Microsoft Store a Steam).

Rustler

Rustler je takové středověké Grand Theft Auto 2, na němž pracují Jutsu Games (autoři 911 Operator). Naše dojmy ze hry si můžete již nějaký ten pátek přečíst zde, každopádně kdyby se vám nechtělo řešit psaný text, tak se můžete podívat na nových 8 minut hraní.

Wasteland 3

Nový díl z post-apokalyptické série Wasteland, jenž se bude odehrávat v zamrzlém Coloradu, měl původně vyjít 19. května, čemuž se ale nestalo. Během včerejšího streamu se však objevila nová ukázka, která přišla s novým datem vydání, které bylo stanoveno na 28. srpna, kdy se dočká PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Beyond Blue

O podmořské edukativní hře Beyond Blue jsme vás informovali již několikrát, kdy to povětšinou bylo kvůli jejímu odložení. Nyní to ale konečně vypadá, že se jí skutečně dočkáme, jelikož vyšel oficiální launch trailer, jenž na konci oznámil, že vydání se dočkáme dnes, tedy 11. června, na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Observer System Redux

To, že se chystá vylepšená verze cyberpunkové deprese Observer, není žádným tajemstvím. Během včerejšího streamu jsme se pak dočkali poměrně dlouhé ukázky hratelnosti, ukazující vylepšený vizuál v celé své kráse, kdy se můžeme těšit na 4K textury, ray-tacing a HDR.

Vydání je pak plánováno na podzim tohoto roku na dosud neoznámené platformy. Avšak počítá se minimálně s PlayStation 5 a Xbox Series X.

Pathfinder: Kingmaker

Fanoušci Dungeons & Dragons zpozorněte! Na vědomost se dává, že vynikající RPG Pathfinder: Kingmaker dorazí ve své definitivní edici na konzole PlayStation 4 a Xbox One. V konzolové verzi pak budete mít možnost vybrat si mezi tahovými souboji a boji v reálném čase s aktivní pauzou. Samozřejmostí jsou pak i všechny vydaná DLC.

Datum vydání bylo stanoveno na 18. srpna.

GTFO

GTFO je atmosférická kooperační střílečka, o které můžete více zjistit v našem preview. Včera jsme se pak dočkali exkluzivní ukázky z připravované aktualizace "The Vessel", která před hráče postaví zcela nové výzvy.

Update se do hry podívá již dnes - 11. června.

Mortal Shell

Toto nové soulslike RPG rozhodně nevypadá vůbec špatně (více informací o hře naleznete v samostatném článku) a nová ukázka rozhodně přidává důvody, proč se na něj těšit. Podařený design lokací i nepřátel, nekompromisní soubojový systém, no jednoduše přesně to, co máme všichni rádi.

Datum vydání je přichystáno na konec tohoto roku. Těšit se mohou majitelé PC, PlayStationu 4 a 5, Xboxu One a Xboxu Series X. Beta by měla přijít začátkem července.

The Riftbreaker

Dále se můžete podívat i na pět minut hraní z mixu akčního RPG, realtime strategie a tower defense her, na kterém pracují EXOR Studios.

Voidtrain

Jednou z těch zajímavějších her je i Voidtrain - survival titul, ve kterém jste členem interdimenzionálního expresu, kdy budete stavět, prozkoumávat, a bojovat v surrealistickém prostředí, které vymyslela studia Hypertrain Digital a Nearga.

Na hru se můžeme těšit během podzimu roku 2020, kdy se dočká minimálně PC.

Dual Universe

V MMO sandboxu Dual Universe stavíte různé vesmírné lodě, s kterými se následně vydáte do epických potyček, jenž se budou pyšnit nemalým měřítkem. Způsobené poškození ostatním plavidlům pak uvidíte dokonce v reálném čase.

Pokud by vás titul zaujal, můžete si již nyní zakoupit jeden z balíčků (za 60, 120 a 180 euro), jenž vám nabídne přístup do uzavřené alfy.

X-Men vs. Street Fighter

Ukázky se následně dočkala i nová automatová verze legendární crossover klasiky z roku 1996 X-Men vs. Street Fighter, v níž se proti sobě postavili mutanti z komiksového vydavatelství Marvel a bijci z rubačkové série Street Fighter.

Všechny videa pochází z YouTube kanálu serveru IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama