Ukecaný žoldák z Utawarerumono: Mask of Deception
Novinka Ukecaný žoldák z Utawarerumono: Mask of Deception

Ukecaný žoldák z Utawarerumono: Mask of Deception

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nový trailer se tentokrát zaměřuje na Ukona.

Reklama

Atlus nás stále pomalu ale jistě seznamuje s osazením hry Utawarerumono: Mask of Deception a tak se po dvojici hlavních postav (Kuon a Haku), dostává na řadu výřečný a šarmantní žoldák Ukon.

Jde o klasického žoldáka, který si na nic nehraje. Dokonce nemá problém ve velkém prolévat cizí krev, pokud je dobře stanovena cena za jeho služby. Ale najdete u něho vlastnost, která není u jeho povolání normální. Ukon je žoldák, ale velice rád se stará o obyčejné lidi a je velmi respektován těmi, kteří se dostanou pod jeho vedení.

Haku a Kuon se s ním setkávají poměrně brzy a Ukon je začne přesvědčovat, aby mu pomohli s jednoduchým úkolem, kdy má někoho doprovodit na určité místo. Ze začátku to zní jednoduše, ale jak to tak dopadá, práce typu "jednoduchý doprovod" je spíše něco jako "odrazte všechny nebezpečné útočící bandity". Bez ohledu na toto nepatrné nedorozumění, si Ukon získá sympatie naší podivné dvojice a časem se pro ně stane něčím jako osobním mentorem. Ale postupem času se o Ukonovi dovíme mnohem více.

Utawarerumono: Mask of Deception vychází v Evropě pro PlayStation 4 a PS Vitu 23. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama